Кількість
|
Вартість
|
||
|
Головний новорічний символ — «Пряникова ялинка», яку так захоплююче прикрашати всією сім’єю. Для цього, у комплекті є кондитерський мішечок і цукрова пудра, за допомогою якої можна зробити білосніжну, солодку білкову масу. А ще, ми додали до набору посипку у вигляді блакитних сніжинок, щоб перетворити святкову ялинку на справжню новорічну красуню. З інгредієнтів, які потрібно підготувати самостійно — лише свіже куряче яйце для приготування білкової маси.
Склад набору: пряникові коржі у вигляді елементів ялинки, цукрова пудра, кондитерська посипка у вигляді сніжинок, кондитерський мішечок.
Розмір коробки: 285 х 190 х 76 мм
Кількість коробок в гофро-ящику: 20 шт
Розмір гофро-ящика: 600 х 400 х 400 мм
Склад: пудра цукрова, борошно пшеничне першого сорту, сироп інвертний (глюкозно-фруктозний сироп, глюкоза, цукор), борошно житнє обдирне, цукор, посипка цукрова (цукор, борошно рисове, олія пальмова рафінована дезодорована, крохмаль кукурудзяний, згущувач Е466, сироп глюкозний, глазуруючі агенти: гуміарабік, тальк; ароматизатор, барвник харчовий діамантовий синій), жир рослинний (пальмова олія не гідрогенізована), повидло яблучне (пюре яблучне, цукор, консервант бензоат натрію), розпушувачі тіста: гідрокарбонат амонію, гідрокарбонат натрію; суміш (пшеничне борошно, кориця, коріандр, какао-порошок, гвоздика, імбир, перець чорний, перець духмяний), розпушувач тіста пірофосфат натрію, консервант сорбат калію, сіль кухонна, регулятор кислотності молочна кислота, поліпшувач хлібопекарський (емульгатор Е481, ферментні білки (амілаза і ліпаза), стандартизовані борошном (пшеничним) та крохмалем (кукурудзяним та пшеничним), емульгатор Е472е, антизлежувачі: карбонат кальцію, фосфати кальцію, двоокис кремнію). Може містити сліди арахісу, кунжуту, яєчних та молочних продуктів, сої.